Memperkenalkan "UNLIMITED 35" – pelan ONEXOX Prepaid – hanya RM35 anda boleh menikmati DATA INTERNET TANPA HAD dan PANGGILAN TANPA HAD!

ONEXOX Prepaid Unlimited Data 35
Unlimited Data 35


Ciri-Ciri Pelan Unlimited 35

 • Harga langganan RM35 (sah selama 30 hari)
 • Data Tanpa Had dengan kelajuan 3Mbps (FUP 200GB)
 • Boleh hotspot tanpa had
 • Panggilan Tanpa Had ke semua rangkaian
 • Pembaharuan automatik (baki kredit mencukupi)

Jika langganan telah digunakan sepenuhnya sebelum 30 hari, pelanggan boleh membeli semula pelan Unlimited 35.

Untuk batalkan fungsi pembaharuan automatik (auto renew), hantar SMS DATA AR OFF ke 22111 atau 23388.

Terma & Syarat Pelan Unlimited 35

 1. Pelan Unlimited 35 menawarkan data tanpa had dengan hotspot tanpa had peranti dan panggilan tanpa had untuk semua pelanggan ONEXOX Prepaid selama 30 hari ("Tempoh Sah").

 2. Istilah "hotspot tanpa had peranti" bermaksud pelanggan boleh hotspot kesemua data kepada seberapa banyak bilangan peranti yang pelanggan mahu dan berkongsi data dengan sesiapa saja selagi masih ada data aktif.

 3. Data tanpa had pada pelan ini ditawarkan di bawah Fair Usage Policy (FUP) dan dihadkan pada 200GB setiap bulan dalam Tempoh Sah, serta kelajuan data dihadkan pada 3Mbps.

 4. Pelan ini hanya tersedia kepada pelanggan berikut:
  • Pelanggan ONEXOX Prepaid sedia ada, dengan syarat pelanggan tidak melanggan sebarang pelan data lain;
  • Pelanggan Baharu ONEXOX Prepaid (Daftar Baharu & Port-In melalui MNP) ("Pelanggan Baharu")
  • Pelanggan Baharu yang membeli pelan Unlimited 35 sebagai 'Welcome Deal' dalam tempoh 10 hari selepas pengaktifan simkad berjaya dan akan menerima tempoh sah 28 bulan serta-merta dan tambahan 8 bulan baucar sah untuk dituntut melalui aplikasi Black, dilanjutkan dari tarikh pembelian.

Langganan Pelan Unlimited 35

Untuk Pelanggan Baharu ONEXOX Prepaid

 1. Pelanggan baru ONEXOX Prepaid boleh membeli pelan Unlimited 35 sebagai tawaran "Welcome Deal" dalam tempoh 10 hari setelah kad SIM berjaya diaktifkan.

 2. Pelanggan baru yang membeli pelan Unlimited 35 ini sebagai "Welcome Deals" akan menerima Tempoh Sah 36 Bulan, dilanjutkan dari tarikh pembelian.

 3. Pelanggan yang menukar pelan dari ONEXOX BLACK kepada ONEXOX Prepaid juga boleh membeli pelan Unlimited 35 sebagai "Welcome Deal", tetapi TIDAK LAYAK untuk Tempoh Sah 36 Bulan.

Untuk Pelanggan ONEXOX Prepaid Sedia Ada

 1. Pelanggan sedia ada ONEXOX Prepaid boleh melanggan pelan Unlimited 35 ini pada bila-bila masa, dengan syarat pelanggan tidak mempunyai sebarang langganan pelan data yang lain.


Cara Beli Pelan Unlimited 35

SALURAN PENGGUNA BARU
(WELCOME DEAL)
PENGGUNA SEDIA ADA
(PELAN DATA)
SMS SP UNL35  hantar ke 22111 / 23388 DATA UNL35  hantar ke 22111 / 23388
USSD N/A *150# > Internet > Ultimate 35
ONLINE STORE https://store.onexoxplan.com N/A
SELF CARE http://selfcare.onexoxplan.com
Data Subscription > Subscribe Data > Monthly > ESP UNL35
BLACK APP http://app.onexoxplan.com


Terma & Syarat Lain

 1. Pelan ini disediakan mengikut Terma & Syarat Khusus ONEXOX Prepaid serta Terma & Syarat Am untuk BLACK dan Prepaid.

 2. Anda mesti mematuhi terma & syarat tersebut termasuk Dasar Privasi, Fair Usage Policy (FUP), terma & syarat ini, dan sebarang terma & syarat tambahan lain yang mungkin boleh diamalkan (secara kolektif, "Terma") dan tertakluk kepada perubahan.

 3. XOX berhak untuk mengubah, menukar, menamatkan, melanjutkan pelan atau meminda, mengubah suai terma-terma dan syarat-syarat yang dinyatakan di sini mengikut budi bicara mutlaknya pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu.

 4. Kelajuan sebenar mungkin berbeza-beza dan mungkin dipengaruhi oleh keadaan yang tidak terhad kepada trafik internet umum.

 5. Perkhidmatan data tertakluk kepada had rangkaian dan keupayaan peranti.Belum jadi pengguna? Dapatkan simkad ONEXOX sekarang!

XOX Online Store