Pelan Prabayar Jimat Dengan Kelajuan Data 4G yang Pantas & Tempoh Aktif Terpanjang di Malaysia!


Kelebihan utama pelan ONEXOX PREPAID adalah Tempoh Sah Terpanjang di Malaysia! Anda diberi tempoh sah permulaan 28 Bulan @ 2 Tahun 4 Bulan percuma!

Selagi belum sampai tarikh tamat tempoh, nombor phone anda akan kekal aktif. Jadi, anda boleh gunakan kredit dengan sepenuhnya tanpa 'dipaksa' topup setiap bulan hanya untuk kekal aktif.

Anda juga boleh menikmati tawaran "Season Pass Happy Hour" (Data / Minit Panggilan / SMS) pada kadar rendah dengan kuota yang boleh dibawa ke hadapan (carry forward) dan boleh dikongsi sesama pengguna ONEXOX yang lain.

Dapatkan pelan prepaid 2-DALAM-1 yang fleksibel ini untuk lebih penjimatan! Dengan adanya Akaun Dedikasi dan Akaun utama, anda dapat menikmati kadar panggilan terendah yang pernah ada.


TEMPOH SAH TERPANJANG
DI MALAYSIA

Secara automatik tempoh akaun prabayar anda sah digunakan sehingga 2 tahun lebih dengan langganan pakej Welcome Deal.

DATA INTERNET BERKELAJUAN
TINGGI (4G)

Kami mempunyai rangkaian perkhidmatan internet yang pantas di seluruh Malaysia dan juga di kawasan kampung!


BLOK PANGGILAN 30 SAAT,
TANPA CAJ TERSEMBUNYI

Mengapa bayar lebih untuk panggilan pendek? ONEXOX menawarkan kadar blok panggilan 30 saat untuk anda nikmati lebih penjimatan.

PELAN 'SEASON PASS'
(SIMPAN / GUNA / KONGSI)

Kongsi Data, Minit & SMS kepada sesiapa saja anda mahu. Bukan itu saja, semua baki Data, Minit & SMS yang tak digunakan akan dibawa ke hadapan.

Cara Dapatkan Tempoh Aktif 28 Bulan

Selepas mendaftar, anda hanya perlu membeli pakej Welcome Deal untuk menebus tempoh aktif 28 bulan secara percuma! Tempoh aktif 28 bulan tersebut akan berkuat kuasa serta merta setelah pembelian berjaya dibuat.Pakej Welcome Deal

Season Pass Welcome Deal 28 Bulan


Akaun Fleksi 2-Dalam-1 (DA & MA)

ONEXOX telah mewujudkan 2 akaun iaitu Akaun Dedikasi (DA) untuk kadar paling murah dan Akaun Utama (MA) untuk kadar biasa supaya sesuai bagi semua golongan untuk menikmati penjimatan dengan ONEXOX.

ONEXOX Plan Fleksi Super Jimat


Pelan Internet ONEXOX

ONEXOX menawarkan pelan internet bagi penggunaan Harian, Mingguan, Bulanan, serta pelan data tambahan (Add-On) untuk pelanggan Prepaid.

Data Internet ONEXOX Plan

Maklumat lanjut : PELAN INTERNET ONEXOX


Perkongsian Kuota Data, Minit Panggilan & SMS untuk Semua Nombor ONEXOX!

ONEXOX Prepaid adalah jenis talian prabayar baru di mana kuota Data, Minit Panggilan & SMS boleh dikongsi sesama pengguna ONEXOX yang lain.

Pelan Season Pass ONEXOX memberi anda kebebasan dan pilihan untuk menentukan apa yang anda perlukan dan bila anda memerlukannya.

Untuk menikmati pelan Season Pass ONEXOX sangat mudah! Hanya beli simkad ONEXOX dan anda boleh dapatkannya!

ONEXOX Season Pass


Baca : Pelan ONEXOX BLACK